Winther trehjulet cykel

Den trehjulede cykel fra Winther er også den cykel, som mange af hos husker tilbage fra dengang, hvor vi var børn. I ”gamle” dage havde man ikke de samme muligheder for import, som man har i dag og derfor var der ikke nær så mange cykler at vælge imellem, som der er i dag. Dette var en af de største grunde til, at næsten alle gav deres børn en trehjulet cykel fra Winther. Man kunne dog dengang som i dag godt få fat i andre trehjulede cykler, men transport kostede langt mere end det gør i dag, så hvis man ikke valgte at købe sig en danske produceret trehjulet cykel, så var cyklen meget dyrere, end hvis man købte en cykel fra den danske producent Winther, som dengang var en af de få, der lavede de små cykler på 3 hjul til børn.
billig trehjulet cykel

Billig trehjulet cykel fra Winther.

Winthers trehjulede cykler var dengang ikke nær så billige, som de er i dag. Da Winther nærmest havde monopol på at lave gode holdbare trehjulede cykler til børn, så opgav konkurrenter hurtigt at tage kampen op med den danske gigant indenfor ikke bare børnecykler, men cykler generelt. Efterhånden er der dog kommet mange konkurrenter ind på det danske marked og dermed er Winther blevet presset i pris på samme måde, som det er sket indenfor rigtig mange andre brancher og nicher. I dag kan man derfor finde den meget populære kvalitets cykel på 3 hjul til billige priser. Når der er tilbud på de små trehjulede cykler fra Winther, så kan man finde dem helt nede omkring 500 kr. Der er her tale om online priser. Der er ikke mange cykelhandlere, som har en fysisk forretning, der kan være konkurrencedygtige på prisen i forhold til, hvad de store webshopper kan sælge dem til. Normalprisen på en trehjulet cykel fra Winther online ligger på omkring 560 – 600 kr. og så får man fri fragt langt de fleste steder.

Hvilken trehjulet cykel?

Dette spørgsmål er det kun dig selv der kan svare på. Der er fordele og ulemper ved alle de forskellige mærker og modeller indenfor 3 hjulede cykler. Her kan du læse mere om:

Skriv et svar