Winther trehjulet cykel holdbarhed

Den trehjulede cykel fra Winther har i mange år været danskernes foretrukne cykel til små børn og der er nok ikke mange voksne, som kan sige, at de aldrig har siddet på en trehjulet Winther cykel. Grunden til den store udbredelse af Winthers trehjulede cykel ligger overvejende i den kvalitet, som cyklen i sin tid blev leveret i. En Winther trehjulet cykel er nærmest uopslidelig og rigtig mange børn i større børnefamilier vil kunne nikke genkendende til, at de arvede deres trehjulede cykel fra storebror eller storesøster, da cyklen ikke fejlede noget og sagtens kunne bruges af et barn mere.
billig trehjulet cykel
På trods af den forholdsvis hårde behandling, som mange legesager får af børn, så holder en Winther trehjulet cykel sig utroligt godt og man ser sjældent en Winther cykel, som er gennemtæret af rust eller hvor håndtag, sadel eller lignende er faldet af eller gået i stykker. En af de ting, som jeg synes er allermest i øjenfaldende er, at man ikke kan købe nye dæk til en trehjulet cykel. De findes simpelthen ikke på markedet og hvis der ikke er nogle produkter at finde, så hænger det næsten altid sammen med, at der ikke er noget marked. Og i dette tilfælde passer det fint – fordi der er ikke noget marked. Selv på en 10 år gammel trehjulet cykel, vil man opleve, at dækket ikke trænger til udskiftning. Man kan selvfølgelig argumentere for, at de små ikke cykler nok til, at de kan nå at slide et dæk op – men hvor mange andre genstande af gummi, som oven i købet bliver efterladt udenfor rigtig meget af deres levetid, ville være i fin stand efter så mange år? Jeg kan ikke komme i tanke om det eneste. Grunden til at dæk til Winther trehjulet cykel bliver ved med at holde er, at det er kvalitetsmaterialer, som bliver brugt til at lave de trehjulede cykler.
Denne lange holdbarhed og muligheden for at lade cyklen gå i arv er bestemt en faktor, som man bør tage med i sine overvejelser, når man skal ud og vælge, hvilken trehjulet cykel ens barn skal have.

Skriv et svar