Klassikere på tilbud

Trehjulet cykler er blevet brugt af mange børn over hele verden gennem generationer. De smarte små cykler er stadig populære, og ses næsten i alle danske børnefamilier. Cyklerne hjælper dit barn med at styrke både motorik og balanceevne, og derudover giver de rig mulighed for sikker leg og læring.
Der findes mange forskellige modeller og typer af trehjulede cykler, men hvilken en skal man lige vælge? For det første skal sikkerheden være i top, så du uden bekymringer kan tage dit barn med på en cykeltur. For det andet er det vigtigt, at cyklen er i god kvalitet, så den kan holde i rigtig mange år. Begge ting er tilfældet hos de trehjulede cykler, man kan købe hos Cykelpartner.dk.
Hvis man ønsker den helt klassiske og velkendte model, kan man investere i en Winther trehjulet cykel.

Disse cykler er beregnet til børn mellem 2-4 år, og er blevet produceret siden 1935. Denne cykel koster netop nu kun 499,00,- på tilbud, og fremstilles i flotte farvekombinationer. Cyklen har et smart tippelad, hvor dit barn kan transportere bamser, dukker, biler eller sand med sig rundt på cykelturen. På denne måde kan dit barn lære og lege på samme tid, alt imens motorik og balancevene styrkes. Cyklen kan fås i farverne rød, sort/gul, blå, grøn og lyserød, og er et kæmpe hit for både drenge og piger. Winther har ligeledes lavet en model, som sagtens kan bruges af 1-årige børn, da sædehøjden er meget lav. På denne model er tippeladet skiftet ud med et trædebræt, og koster det samme, som den velkendte Winther klassikker. Du finder et rigtigt stort udvalg i trehjulede cykler både fra Winther og andre producenter her

Skriv et svar