Hvilken trehjulet cykel skal man vælge

Hvis man har et aktivt barn, så vil en trehjulet cykel helt sikker blive et kæmpe hit.
Mange af os husker selv med glæde tilbage på vores første cykel, som for de flestes vedkommende var en af de kendte trehjulede cykler fra Winther. I dag finder der naturligvis et meget større udvalg i de smarte små cykler, hvilket i høj grad kan begrundes i, at man via internettet har meget nemmere ved at finde mere information og ved at finde nye modeller og billige priser.
Men hvis du mener, at dit barn er ved at være klar til at få sin første cykel, så bør du overveje at købe en trehjulet an af slagsen til ham eller hende. I dag kan man få mange forskellige modeller, men for rigtig mange af dem gælder det, at cyklen har tiplad og mange af dem er også med skubbestang.

Vi vil aldrig anbefale, at man køber en trehjulet cykel uden tiplad. Der findes kun en reel grund til at vælge ladet fra og det er prisen for cyklen. Men prisforskellen på et trehjulet cykel med tiplad og en uden er på maksimalt 100 kr. Når man så tænker på, at ens barn vil komme til at bruge sin cykel i rigtig mange timer over de kommende år, så vil det være så dumt, at spare så få penge.

Prisen på en trehjulet cykel

En trehjulet cykel koster ikke alverden og derfor bør det ikke være prisen, som afgør, om man køber den ene eller den anden slags. Det skal nærmere være et valg om, at man gerne vil have nogle specielle hjul på cyklen, fordi barnet vil komme til at køre meget på en bestemt slags underlag.

Skriv et svar