Cars trehjulet cykel – McQueen cykel

En af de nyeste modeller af trehjulede cykler på markedet er Cars trehjulet cykel.

Specielle egenskaber for cyklen

Cyklen henvender sig til de helt små og den har både styrestang og mulighed for at man kan låse styringen og dermed selv have fuld kontrol over cyklen.

Muligheden for at låse styret er meget velkomment hos alle de forældre, som har forsøgt at skubbe et barn afsted, som sad og styrede i alle de forkerte retninger. Desuden kan cyklen sættes i frihjul, så barnet ikke skal forsøge at følge med på pedalerne samtidig.

Cars har ikke valgt at kaldes deres skubbestang for netop en skubbestang, men de har i stedet valgt at kalde det for et forældrehåndtag. Men det er i bund og grund det samme, som rundt omkring er kendt med den anden betegnelse.

Cars har som langt de fleste andre forhandlere af trehjulede cykler givet muligheden for at man let kan på- og afmontere det justerbare forældrehåndtag.

Prisen for en Cars trehjulet cykel

Prisen for en Cars trehjulet cykel ligger i skrivende stund på lige knap 700 kr.

Fordele ved cyklen

Hvis man skal fremhæve noget på cyklen, skal det være funktionaliteten omkring at bruge den til at skubbe barnet på. Specielt elementerne omkring friløb og låsning af styret er meget nyttigt.

Ulemper ved cyklen

Hvis man skal pointere noget negativt omkring cyklen, så er det bredde og materiale af hjulene. Hjulene er meget brede og giver for stor modstand og disse er lavet i plastik, som ikke er nær så stødabsorberende som gummihjulene på mange tilsvarende cykler.

Skriv et svar